0449759353

Tutustu tiimiimme!

Nelli

Hei olen Nelli!

Olen Beauty Boxin toinen omistaja. Tulen Rajamäeltä ja vapaa-aikani kuluu lapsen sekä koiran kanssa temmeltäessä. Vapaa-ajallani olen luonnossa, olen vaan kotona tai urheilen. Pidän itseäni syvällisenä, iloisena ja ainakin luulen olevani hauska. 


Olen opiskellut parturi-kampaajaksi, sekä kokeillut merkonomi- että puutarha-alan opintoja.

Työntekijänä olen tunnollinen ja luova. Päädyin parturi-kampaajaksi, koska se oli jo lapsena yksi toiveammatti, enkä voisi kuvitella tekeväni mitään muuta tällä hetkellä. Luovuus ja yrittämisen vapaus ovat parasta. 


Mieluiten teen värjäyksiä ja leikkauksia. Teippipidennykset ovat myös mieluisia töitä. Pehmeitä monisävyisiä vaaleita/vaaleanruskeita on kiva tehdä. Toki vaihtelu on mukavaa. Suosikki tuotteeni ovat Lakmen shampoot, hoidot ja öljyt. Myös Balmainin kuivashampoo on varma valinta! 

Niina

Hei olen Niina!

Olen Beauty Boxin toinen omistaja. Asun Järvenpäässä perheeni kanssa,

johon kuuluu mies, lapsi ja koira. Vapaa-ajalla tykkään touhuilla heidän kanssa kaikkea ja laittaa kotia. Olen ystävällinen, iloinen ja puhelias. 


Opiskelutaustana minullakin parturi-kampaaja ammattitutkinto. 

Parturi-kampaajan ammatti on ollut haaveeni jo lapsesta asti. Työntekijänä olen tunnollinen ja tarkka pipertäjä.


Teen mieluiten värjäyksiä ja leikkauksia. Teen myös paljon letti- ja teippipidennyksiä. Suosikki tuotteitani ovat Elevenin shampoot ja hoidot sekä Balmanin kuivashampoo ja lakat. 

Henna

Hei olen Henna!

Asustelen Hyvinkäällä koirani kanssa.

Vapaa-aikanani kuluukin tämän kanssa touhuillessa. Olen hyvin sosiaalinen, ystävällinen ja iloinen. 


Olen käynyt parturi-kampaajalinjan ammattikoulussa. Työntekijänä olen tarkka. Minua hiustenlaitto on kiinnostanut jo lapsena, joten voisi sanoa, että olen kutsumusammatissani.


Tykkään tehdä vaaleita hiuksia ja raidoitus on minun vahvuuteni. Suosikki tuotteitani ovat Balmainin kuivashampoo, medium lakka sekä Eleven Frizz control shaping cream. 

Minna

Hei olen Minna!

Omistan 2 karvakuonoa ja asun Hyvinkäällä. Olen empaattinen, iloinen ja puhelias. 


Opintoja löytyy maskeerauskoulun sekä parturi-kampaajan osalta. Joista viimeisimmän opiskelin oppisopimuksella. 

Työntekijänä olen tunnollinen, lojaali ja kiinnostunut. Maskeerauskoulun jälkeen päätin opiskella parturi-kampaajaksi, on kiva luoda kokonaisuuksia. 


Tykkään tehdä puna- ja oranssisävyjä sekä shokkivärjäykset ovat kivoja. Suosikki tuotteitani ovat Four Reasons no nothing lämpösuihke, DS blond shampoo sekä Puff me hiuspuuteri.