Tutustu tiimiimme!

Nelli

Hei olen Nelli!

Olen Beauty Boxin toinen omistaja. Tulen Rajamäeltä ja vapaa-aikani kuluu lapsen sekä siperianhuskyni kanssa harrastaessa. Käyn myös aktiivisesti salilla ja rakastan luontoa. Pidän itseäni syvällisenä, iloisena ja ainakin luulen olevani hauska.  

 

Olen opiskellut parturi-kampaajaksi, sekä kokeillut merkonomi- että puutarha-alan opintoja.

Työntekijänä olen tunnollinen ja luova. Päädyin parturi-kampaajaksi, koska se oli jo lapsena yksi toiveammatti, enkä voisi kuvitella tekeväni mitään muuta tällä hetkellä. Luovuus ja yrittämisen vapaus ovat parasta. 

 

Mieluiten teen värjäyksiä ja leikkauksia. Teippipidennykset ovat myös mieluisia töitä. Pehmeitä monisävyisiä vaaleita/vaaleanruskeita on kiva tehdä ja raidoitustyöt ovat myös lemppareitani. Toki vaihtelu on mukavaa. Suosikki tuote merkkini ovat Eleven ja Balmain.

 

Niina

Hei olen Niina!

Olen Beauty Boxin toinen omistaja. Asun Järvenpäässä perheeni kanssa,

johon kuuluu mies, lapsi ja koira. Vapaa-ajalla tykkään touhuilla heidän kanssa kaikkea ja laittaa kotia. Olen ystävällinen, iloinen ja puhelias. 

 

Opiskelutaustana minullakin parturi-kampaaja ammattitutkinto. 

Parturi-kampaajan ammatti on ollut haaveeni jo lapsesta asti. Työntekijänä olen tunnollinen ja tarkka pipertäjä.

 

Teen mieluiten värjäyksiä ja leikkauksia. Teen myös paljon letti- ja teippipidennyksiä. Suosikki tuotteitani ovat Elevenin shampoot ja hoidot sekä Balmanin kuivashampoo ja lakat. 

Meri

 

Hei, olen Meri!

 

Olen Beauty Boxin uusin vahvistus, kampaajana olen työskennellyt Hyvinkäällä jo vuosia.

 

Asun Hyvinkäällä mieheni ja koirani kanssa. Vapaa-aika kuluu metsässä rämpiessä, uimahallilla ja sulkapallokentällä. Olen positiivinen ja iloinen tyyppi.

 

Olen opiskellut parturi-kampaajaksi, sitä ennen myös media-assistentiksi.

Kampaajan työssä parasta on luova käsillä tekeminen ja itsensä jatkuva kehittäminen. Käynkin mielelläni usein kouluttautumassa esimerkiksi uusien trendien osalta.

 

Teen mieluiten erilaisia moniväritöitä, raidoituksia ja isoja muutoksia. Teen myös erilaisia SP-tehohoitoja hiuksille ja hiuspohjalle.

Minna

Hei olen Minna!

Omistan 2 karvakuonoa ja asun Hyvinkäällä. Olen empaattinen, iloinen ja puhelias. 

 

Opintoja löytyy maskeerauskoulun sekä parturi-kampaajan osalta. Joista viimeisimmän opiskelin oppisopimuksella. 

Työntekijänä olen tunnollinen, lojaali ja kiinnostunut. Maskeerauskoulun jälkeen päätin opiskella parturi-kampaajaksi, on kiva luoda kokonaisuuksia. 

 

Tykkään tehdä puna- ja oranssisävyjä sekä shokkivärjäykset ovat kivoja. Suosikki tuotteitani ovat Four Reasons no nothing lämpösuihke, DS blond shampoo sekä Puff me hiuspuuteri.