Tuotteet

Meiltä löydät tarkoin valitut tuoteperheet joista löytyy laadukkaat shampoot ja hoitoaineet varmasti jokaiselle hiustyypille. Tämän lisäksi valikoimaamme kuuluu laaja valikoima tuotteita hiustenmuotoilun ja niiden hemmottelun avuksi. 

Lakmé TEKNIA, hiustenhoitosarja

Lakmé TEKNIA

Lakme TEKNIA on luonnollinen ja vegaaninen hiustenhoitosarja, joka hoitaa hiuksiasi tehokkaasti. Lakmen tuoksut ovat inspiroivia ja synnyttävät todellisia kauneus rituaaleja ja kokemuksia. Hiustuotteissa on käytetty mahdollisimman paljon luonnollisia ainesosia, tinkimättä tuotteiden toimivuudesta.

Lakmé on sitoutunut suojelemaan maapalloa ja toimiikin kestävän kehityksen puolesta tuotteita suunnitellessa. Lakmén tuotteet ovat, vegaanisia eikä tuotteita ole testattu eläimillä. Tuotteet ovat valmistettu ISO 22716 hyvien valmistustapojen mukaisesti. Lakmé vähentää energialähteiden kulutusta tuotantoprosesseissa ja käyttääkin aurinkopaneeleita puhtaan energian tuottamiseksi. Lakmén tuotteet ovat pakattu 100 % kierrätettäviin pakkauksiin, jotka on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista.

Balmain Paris, hiustenhoito, hiustenmuotoilu

Balmain Paris

Balmain Paris on jo yli 45-vuotta alalla toiminut tuotesarja, joka hyödyntää muotinäytösten kampauksista vastaavien stylistien ammattisalaisuuksia. Tuotteet ovat hienostuneita ja tehty täydellisyys mielessä. Tuotteet sisältävät ylellisiä ainesosia kuten arganöljyä ja silkkiproteiinia, jotka saavat hiukset loistamaan terveinä ja kauniina.


sim, DS, hiustenhoito, hiustenhoitosarja

Sim| DS

Suomessa tehty hajusteeton kampaamotuotesarja. Tuotesarja on tehty ajatuksena puhtaus ja se sisältää mahdollisimman vähän kemikaaleja. Ainesosat on valittu huolella, parhaan tuloksen takaamiseksi. Tuotteet ravitsevat ja elvyttävät hiuksia. Sopii hyvin myös hajusteyliherkille ihmisille. Tuotteet on dermatologisesti testattu ja sopivat myös herkälle iholle.

sim, system4, hiustenhoitosarja

Sim| System 4

Hiusten oma terapiasarja! Poistaa hilsettä, vähentää hiuspohjan kutinaa ja punoitusta, aktivoi pintaverenkiertoa ja auttaa ylläpitämään hiuspohjan terveyttä. Tuotteet on dermatologisesti testattu ja ne sopivat myös herkälle iholle.

Eleven Australia, hiustenhoito

Eleven Australia

Eleven Australia tuotteet ovat parabeenittomia, RSPO- sertifioituja, PETA hyväksyttyjä eikä tuotteita ole testattu eläimillä. Tuotteet sisältävät luonnollisia ainesosia kuten Australian aavikko limeä (Citrus glauca), Avokado öljyä ja antioksidantti pitoista australialaisen santelipuun hedelmää (Quandong) maksimaalisen tehon saavuttamiseksi. Eleven Australia tuotteista löytyy myös vegaanisia ja gluteenittomia tuotteita, jotka sopivat kaikille hiustyypeille. Kaikki Eleven Australian tuotteet ovat 100 % kierrätettäviä ja tavoitteena Eleven Australialla on pienentää hiilijalanjälkeä koko ajan lisää.

design me, hiustenmuotoilu

Design Me

Tuotesarja on saanut alkunsa neljän ystävyksen visiosta, jonka tavoite on tehdä hiusten hoidosta ja muotoilusta helppoa, nopeaa ja hauskaa. He ovat tehneet vallankumousta markkinoille heidän hiuspuuterisarjallaan Puff.ME, joka luo megavolyymia kaikille hiustyyleille. Heillä on myös muita tuotteita hiustenhoitoon ja muotoiluun. Kaikki tuotteet ovat cruelty free eli niitä ei ole testattu eläimillä, eivätkä ne sisällä haitallisia ainesosia kuten sulfaattia, parabeenia tai gluteenia.

Four Reasons, hiustenhoito

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan yritys, jonka tavoitteena on inspiroida ja voimaannuttaa ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena, kun kukin on. Fous Reasonin tuotteet valmistetaan Suomessa ja Euroopassa yhteistyötehtailla, joille on myönnetty ISO 22716:2007-sertifikaatti. Tuotteet on valmistettu hyvän valmistustavan kriteereitä noudattaen ja EU:n kosmetiikkalainsäädännön täyttäen. Four Reasonilla suurin osa tuotteista on vegaanisia ja tavoitteena on saavuttaa 100 % vegaanisuus tuotteisiin. Four Reasonilla tuotteet pakataan kierrätettäviin pakkausmateriaaleihin sekä tavoitteena on korvata kaikki muovipakkaukset kierrätys- ja biomuovilla tai muilla ekologisemmilla pakkausmateriaaleilla vaarantamatta tuotteiden ominaisuuksia.