Pidennykset

hiustenpidennykset, kampaamopalvelut

Ompelupidennys

Ompelupidennys on hellävarainen vaihtoehto omille hiuksille, eikä pidennyksissä käytetä liimoja tai teippejä. Ompelupidennyksissä letitetään pienet ranskanletit johon pidennykset ommellaan hiushauha langalla kiinni. Ompelupidennys on myös hyvä vaihtoehto jos haluaa hiuksiin vain tuuheutta.

Teippipidennys

Teippipidennykset ovat erittäin helppo ja nopea menetelmä lisätä hiuksiin pituutta ja tuuheutta. Kiinnitys osiot ovat todella kevyet ja pysyvät hyvin kiinni eivätkä vahingoita hyvin hoidettuna omaa hiusta. Mikä parasta hiuksia pystyy käyttää uudelleen ja huoltoväli on yleensä 6-8 viikkoa.

Pidennykset joita käytämme:

Frameda pastell hair, hiustenpidennykset

Frameda pastell hair

Kaikki Framedan pastell hair-hiukset on valmistettu parasta mahdollista laatua olevasta virgin remy-luokan aitohiuksesta. Hius on sävytettävissä ja sitä voidaan hyvin hoidettuna huoltaa useita kertoja.

BP hair, hiustenpidennykset

 

BP hair

BPhair Premium-pidennyshius on tarkkaan valikoitua 100% slaavilaista pidennyshiusta, joka sulautuu täydellisesti suomalaiseen hentoon hiuslaatuun. Valmistusprosessi hiusten luovutuksesta aina pidennysten valmistumiseen asti on varmistettu eettisillä tuotantotavoilla. 

Idhair B'long, hiustenpidennykset

Idhair B'long 

B'long on yksi Pohjoismaiden suosituimmista pidennysbrändeistä, jonka laatuun kampaajat ovat luottaneet Suomessa yli 10 vuoden ajan. B'long valmistetaan korkealaatuisesta ja sileästä remy-aitohiuksesta, jota voi suoristaa ja kihartaa aivan kuten omia hiuksia.